Morten Gamst Pedersen viser hvor stor fisken var mellom øyene

Morten Gamst Pedersen er en av de store norske som er tungt undervurdert, det er bare å spørre Blackburn fans hva de tenker om den norske midtbanespilleren. Pedersen pusher førti år, men har slettes ikke tenkt til å legge opp av den grunn.

Morten Gamst Pedersen har ikke lagt opp, sist sesong ble det spill for Alta i 2.divisjon, selv om det mest naturlige ville vært å fortsette i Tromsø, men dialogen med tidligere hovedtrener finske Simo Valakari var ikke så god.

Les: Bild: En av Uniteds argeste konkurrenter om Haaland er hektet helt av

Nå trener han med Tromsdalen samtidig som det er dialog med flere klubber både i Norge, inkludert Tromsø og i det store utland. Tromsø sin nåværende hovedtrener Gaute Helstrup kjennes naboklubben Tromsdalen ekstremt godt etter å ha vært der i en mannsalder. «Jeg er kjempeglad for å få lov til å være med her og holde fotballformen og de tingene ved like i tillegg til at man trener på si for å være mest mulig forberedt. Det er jo en oppkjøring og kroppen kjennes veldig bra ut, sier Morten Gamst Pedersen til iTromsø og legger til at «kroppen kjennes veldig bra ut».

Her mimres det med et av Gamsten sine fantastiske mål!

Han sier videre at han foreløpig ikke har pratet konkret med TUIL om en mulig kontrakt.

– Jeg har jo noen følere ute både i utlandet og i Norge, så jeg venter på noen svar. Men så er det oppblussing av korona og litt det som er utenfor landets grenser, at man kanskje må vente til sommeren med noe slikt.

Det er ikke mer enn et drøyt år siden Gamst Pedersen var toneangivende i Eliteserien for TIL. Til slutt endte det med at han ikke fikk være med å spille klubben opp igjen fra OBOS-ligaen.

Han var også nære en overgang til Sandefjord i 2020.

Selv om han nå står uten klubb er han tydelig på at det store ønsket er å spille fotball også kommende sesongen, enten i Norge eller i utandet.

– Nå er det bare å trene og holde meg i best mulig form, så får jeg se hvor jeg spiller fotball. Jeg er i hvert fall godt forberedt uansett hvor det blir.