Glade Karer

Lillestrøm har en god sesong bak seg med fjerdeplass i Eliteserien et poeng over Rosenborg. – En viktig del av suksessen Thomas Lehne Olsen som så sent som i november ble tatt ut til sin første landslagstropp for Norge i kampene mot Latvia og Nederland.

Vi har hørt om bud fra Japanske og Koreanske klubber tidligere i desember, men nå melder VG at Lillestrøm har kommet til enighet med Dubai-klubben Shabab Al-Ahli om en overgang for Thomas Lehne Olsen.

Les: Manuel Pellegrini har så til de grader reist seg etter West Ham-fadesen

Overgangssummen skal være på 4,5 millioner kroner.

Shabab Al-Ahli Club ligger på tredjeplass i Arabian Gulf League. Sønnen til tidligere Lillestrøm spiller og trener Uwe Rösler, den 21 år gamle midtstopperen Colin Rösler skal være svært aktuell for en overgang fra nederlandske NAC Breda.

Uwe Rösler er for de som lurer for tiden manager for Fortuna Düsseldorf som befinner seg midt på treet i 2.Bundesliga. Pappa Rösler er klubblegende i Manchester City med 150 kamper for klubben, derfor var det ikke overraskende junior ble en del av Manchester City sitt akademi da familien flyttet fra Stavanger og Viking i 2010.

Les: AC Milan og Inter Milan bygger fotballkatedral