Litt mindre stress enn på Old Trafford for disse to gutta.. (foto: dc united, twitter)

Den tidligere Bayern-spilleren Bastian Schweinsteiger tilbragte to mindre suksessfulle år på Old Trafford før han forsvant til MLS. Der fikk han muligheten til å jobbe for Mourinho, som ifølge tyskeren har en dyp interesse for Bayern München.

Som tilfeldigvis har en ledig plass i managerstolen etter at Nico Kovac hadde gått tom for sjanser.

Les: Tottenham finner seg ikke i at de må benke stjernen

Egentlig er Mourinho en luring, for den siste måneden har han ymtet frempå at han nå er klar for å gå inn og lede en av de største klubbene i verden – i høstperioden da det historisk sett  alltid blir noen interessante stillinger åpne etter «katastrofeåpning» og skuffende resultater.

Og nå kommer de som perler på en snor. Først ute er altså Bayern, og Schweinsteiger har et og annet å fortelle om Mourinho og denne klubben.

-Jeg kan kan se for meg Mourinho i Tyskland. Jeg husker han alltid spurte meg om Bayern og Bundesliga. Og da vi var reiste for bortekamper, var alltid Bundesliga på TV´en. Han kjente til hver eneste spiller, selv fra de minste klubbene. Han begynte også å lære seg tysk, sier Schweinsteiger ifølge Bild.

Les på Helsesjefen: Stor studie: Cannabis hjelper ikke

Betyr dette at Mourinho kan være på vei til Tyskland?

-Han har ikke jobbet i Bundesliga, så jeg kan forestille meg at han er fristet av managerjobb i Tyskland, avslutter tyskeren.

Interessant, men vi ser ikke helt for oss kombinasjonen Ordnung muss portugisisk impulsivitet. Eller?

Les: Conte slipper nå å bekymre seg for urokråka Icardi