Sander Berge

Guttedrømmen til Sander Berge om å spille i Premier League ligner trolig litt mer som et mareritt om dagen. Han ble hyllet som en helt da han i sommer kom fra Gent, siden det har det gått bratt nedover for både laget og den defensive midtbanespilleren fra Asker.

Sheffield United sin manager siden 2016 Chris Wilder har virkelig ikke fått det til å svinge denne sesongen. Lusne et poeng etter fem kamper har fått fans og prins og eier Abdullah bin Musa’ad bin Abdulaziz Al Saud til å lure på om han er rette man for jobben fremover. – Trolig blir det ikke noe særlig med poeng i morgen heller, da går turen til Anfield og Liverpool.

Les: «Alle Arsenal fans fortjener en forklaring»

Sheffield har sett på Readings midtbanespiller John Swift en stund uten å gjennomføre en overgang, men nå som laget er «ute å kjøre» og midtbanespiller John Lundstram vegrer å skrive en forlengelse på sin kontrakt er Swift veldig aktuell igjen.

Sheffield Star skriver at klubben har startet arbeidet med en overgang for 25 åringen, få tror at manager Chris Wilder vil få gleden av å ønske nykommeren velkommen i januar med mindre det skjer noe alvorlig med poengsankingen.