Slipper å reise selv, men har sendt noen til Atalanta. (foto: united, twitter)

Vi har gått litt i surr om hvilke alternativer Manchester United vurderer hvis Jadon Sancho beholder den gule drakta etter 5. oktober. Lokalavisen i Manchester bringer en ny kandidat inn i overgangsligningen. Takk for den.

Det presses steinhardt fra United for å rive til seg Sancho, men Dortmund har så langt ikke blunket, og står fast på kravet om full betaling for Sancho ved en avreise. Manchester Evening News hevder at vingen Amad Traoré blir vurdert som et alternativ til Englands store fotballprins.

Les på Engelske klubber: Chelsea-legende Branislav Ivanovic tilbake i Premier League

Ifølge lokalavisa har United tatt kontakt med Atalanta for å synliggjøre sin interesse for den ivorianske spilleren. Med 16 kamper i Primavera 1, og bare 3 i Serie A, skjønner vi ikke helt hvordan 18-åringen skal kunne steppe inn på vingen istedet for en Sancho.

United trenger en som kan levere fra dag én og ikke blir smadret i møtet med ligaen Kai Havertz brukte to uker på å skjønne er den tøffeste. Sorry, vi lar oss ikke overbevise av Traoré som vingen for de to neste sesongene på Old Trafford.

Les: Kai Havertz gir Manchester United en indirekte advarsel