Viktor Hovland

Det at Viktor Hovland står på toppen av pallen etter år med knallhard jobbing, et eksepsjonelt talent og selvfølgelig flaks står i enorm kontrast til eks president Donaldo Trump som i kjent stil lyver på seg et mesterskap. Trump koser seg med sine siste dager i frihet og tar samtidig Phil Mickelson Bedminster banerekord.

Både Hovland og Trump sine prestasjoner er UTROLIGE! Den ene er vel fortjent og fantastisk gøy, mens den andre er patetisk og minner mer om den avdøde Nord-Koreanske diktatoren Kim Jong-il som hadde 17 «hole in one» første gang han spilte golf.

Viktor Hovland var ikke bare vinner av PGA-tourmesterskapet i Atlanta, han var en suveren vinner – Mesteren klatrer også oppover den offisielle verdensrankingen etter helgens triumf. På den ferske listen smyger Hovland seg forbi amerikanske Patrick Cantlay og inntar 4.-plassen.

Tottenham: Var kun timer unna å tape 100 millioner pund

– Det er surrealistisk. Jeg har spilt min beste golf disse dagene. Det kunne ikke ha skjedd på et bedre tidspunkt, sa Hovland etter turneringsseieren.

Triumfen er Hovlands sjette på PGA-touren, og den ga nordmannen hele 190 millioner kroner i premiepenger.

– Dette er resultatet av alt det harde arbeidet jeg har lagt ned og det støtteapparatet jeg har hatt rundt meg, sa han i seiersintervjuet med arrangøren etter at runden var ferdigspilt.

Donald Trump som snart blir tidenes første president i fenglsel var ute for å skryte på sitt egen sosiale nettverk for sinte mennesker for å skryte av seieren i Senior Club Championship på Trump National Golf Club i Bedminster på lørdag med en score på 67, åtte slag bedre enn det Phil Mickelson skjøt der to uker før.

Selv Trump, 77, visste at påstanden hans var så utrolig at han måtte legge til en «bekreftelse» om hvorfor juks ville være umulig.


«Jeg er glad for å rapportere, for de som bryr seg, at jeg nettopp vant Senior Club Championship (må være over 50 år gammel!) på Bedminster (Trump National Golf Club), og skjøt en runde på 67» «Nå vil noen synes det høres lavt ut, men det er ingen hanky/lanky. Mange ser på, pluss at jeg er omgitt av Secret Service-agenter.

«Ikke mye du kan gjøre selv om du ville, og det gjør jeg ikke. Av en eller annen grunn er jeg bare en god golfspiller/idrettsutøver – jeg har vunnet mange klubbmesterskap, og det er alltid en stor ære!»

Trump postet deretter telefonnummeret til hovedproffen på Bedminster golfbane for alle som ønsker å bekrefte poengsummen.

Illustrasjonsbilde Donald Trump – Quora

LES OGSÅ: Mason Greenwood knust etter Manchester United exit