(foto: liverpool, twitter)

Sadio Mane blir koblet til en overgang til Spania igjen etter hans AFCON-suksess – og Liverpool-spissen skal være åpen for to destinasjoner.

Mane har etablert seg som en av de beste spissene i verden i løpet av sin tid med Liverpool. Siden han kom til fra Southampton i 2016, har han scoret 107 mål på 244 kamper. Han har vunnet Champions League i 2019 og Premier League i 2020.

Den senegalesiske landslagsspilleren la til trrofeskapet sitt i løpet av helgen ved å score vinnerstraffen for sitt land i Afrikamesterskapet.

LES OGSÅ: Liverpool satser stort på fiskelykke hos Leeds

Liverpool står overfor en vanskelig avgjørelse med Mane til sommeren. Han er uten kontrakt i 2023, da vil han være i 30-årene. Og etter at formen falt forrige sesong, kan de ha noen bekymringer om å gi ham en ny stor kontrakt.

Dessuten fokuserer de røde for tiden på Mohamed Salah. Også han er uten kontrakt om 18 måneder, og for Liverpool er en forlengelse for den egyptiske landslagsspilleren første prioritert.

SISTE: Manchester United har alternativet til Rice og Phillips klart

Goal mener det er usannsynlig – om ikke umulig – at alle tre Salah, Mane og Firmino vil signere nye avtaler utover 2023. Sammen har de utgjort en del av en dynamisk front tre under Jurgen Klopp, men for tiden er Salah den Liverpool anser det som viktigst å beholde. Dette kan gjøre at Mane er åpen for nye eventyr.

I tillegg har klubben hentet inn nytt blod i Diogo Jota og Luis Diaz til å utfordre Liverpools angrepsrekke.

I følge Goal, er både Barca og Real Madrid klare til å slå til hvis kontraktssituasjonen til Mane stopper opp. Å spille i La Liga har i tillegg vært en drøm for den tidligere RB Salzburg-mannen.

Men foreløpig har det ikke kommet noen formelle tilbud, men Liverpool har heller ikke startet forhandlinger om en fornyelse for Mane.