Fotfølges. (foto: united, twitter)

Paul Pogba var tilbake på banen etter et lengre skadeavbrekk og markerte seg umiddelbart mot Burnley med scoring. 0-1 ledelse til United etter 18 minutter og et sterkt press mot Burnley-målet som varte helt til pause. Burnley slapp billig fra det med én baklengs, nå skulle Ralf Rangnick ta pausepraten som ville gi United-spillerne den siste guidingen for å hamre inn flere scoringer og sikre seieren.

Selv om vi husker kampen mot Aston Villa, der United-spillerne gikk til pause med 0-2 ledelse og endte med poengdeling, ga de første førtifem minuttene mot bunnlaget Burnley ingen tegn på at det ville snu på Turf Moor.

I am back, mes amies. (foto: united, twitter)

Les: Manchester United har altnativet til Rice og Phillips klart

Likevel skjedde det.

Ralf Rangnick ga spillerne sin peptalk i pausen, Sean Dyche det samme til sine spillere. Resultat: To minutter inn i andre omgang sto det 1-1 etter Jay Rodriguez-scoring.

Noen minutter senere var Burnley på med skudd mot mål, denne gangen reddet av David de Gea.

Det hele endte med 1-1 og poengdeling. Nå hører det med til historien United kom tilbake i angrep og at det var 2-3 viktige dommeravgjørelser som gikk i Burnleys favør, men ingen grunn til å unnskylde at United fulgte opp tapet mot Middlesbrough med ett poeng mot gjengen fra Turf Moor.

Les på Engelske klubber: ESPN: Manchester United slipper Andreas Pereira for 120 millioner

Rangnick var alt annet enn fornøyd, bortsett fra med innsatsen i den første omgangen.

-Det var ikke mye vi kunne ha gjort bedre i første omgangen. Vi scoret tre mål, der to ble underkjent, begynner United-manageren til klubbens hjemmeside.

Og etter managerens peptalk i pausen?

-Vi startet ikke andre omgang bra, vi var ikke aggressive nok, vi var ikke rolige nok med ballen, kommer det fra Rangnick. Som noen minutter før Burnleys redusering hadde coachet spillerne sine i garderoben.

(foto: united, twitter)

Det er for tynt å gi Rangnicks peptalks skylda for dårlige kampresultat, men vi kommer aldri glemme hvordan Manchester United-spillerne etter pausen med Solskjær klarte å snu flere krevende og også umulige situasjoner, og presse frem avgjørende scoringer i de siste minuttene.

Les: Går mot en flom av gigant-overganger

På lørdag venter Southampton. Vi får håpe Rangnick tar en telefon for peptalk tips fra Solskjær, eller at Manchester United klarer å avgjøre kampen før pausepraten til Rangnick.