Pep Guardiola

For noen få dager siden kunne The Guardian melde at Paul Pogba i praksis var enig med Manchester City. Avtalen med Manchester United er i ferd med å løpe ut på dato og en rekke klubber har vært på den franske superstjernen for å få til en overgang.

Real Madrid og Paris Saint-Germain har vært inne i bildet en godt stund, men tydeligvis trukket seg og etterlatt den gamle dame Juventus som eneste reelle neste arbeidsgiver. Juventus krevde 50% lønnskutt noe som vekket oppmerksomheten til den blå delen av Manchester som har det som trengs av resurser for å opprettholde Paul Pogba sitt behagelige lønnsnivå.

Les: Velger assistentrolle i PSV Eindhoven fremfor Manchester United

Manchester Uniteds byrival Manchester City har tilbud 29 år gamle Paul Pogba en gigantkontrakt. Manager Pep Guardiola er ute etter forsterkninger etter at blant andre Fernandinho med stor sannsynlighet drar videre til sommeren. Dessuten passer han perfekt som en playmaker bak Erling Braut Haaland.

Paul Pogba, som kom til Manchester United sin 16 åring har tross alt kaos, varierende form og «trusler» om nye klubber opparbeidet seg en viss lojalitet til klubben han har vært i mesteparten av sitt voksne liv. – Da han kom tilbake som tidenes dyreste spiller fra Juventus i 2016 var det ikke bare pengene, men også det kjente miljøet på Old Trafford som trakk.

Les: Erling Haaland har tatt det beste valget

Etter å ha sett seg i speilet og funnet ut at det er for drøyt å bytte farge i Manchester har Paul Pogba i følge The Athletic valgt å takke nei til tilbudet fra Manchester City. Da gjenstår det i realiteten bare Juventus eller en fullstendig u-sving og forlengelse med Manchester United.