Diaz. (foto: liverpool, twitter)

Liverpools nye stjerneskudd Luis Diaz er involvert i en FIFA-klage etter at han forlot Porto i januar. Colombianeren gikk til Liverpool etter at de røde slo Tottenham i kampen om hans signatur.

SISTE: Sterling ønsket av Premier League-rival

Da Porto signerte ham, ble det uttalt at hans Barranquilla FC hadde rett til å beholde 20 prosent av hans økonomiske rettigheter. Det gjorde det mulig for dem å få en del av hans neste overgangssum – men dettw har ennå ikke blitt betalt av Porto, etter Diaz’ ​​overgang til Anfield på 40 millioner pund. Som et resultat har det blitt inngitt en klage til FIFA da klubben krever en utestående betaling på £7,7 millioner av Porto, ifølge medier i Colombia.

Håper lever for Liverpool: Skadekrise i Manchester City

Liverpool skulle gå for 25-åringen til sommeren, men ble tvunget til å handle raskere enn de hadde planlagt da Tottenham fikk et bud godkjent i januar. Men Nord-Londonerne nølte litt noe som førte til at spilleren fikk muligheten til å velge Liverpool.

Diaz har vært en stor hit siden han kom til Premier League. Han har scoret 6 ganger på 22 kamper for Liverpool og hans storspill har gjort han til en naturlig del Klopps rotasjon i angrepsrekka.