Lukaku har fått nye venner i Roma. (foto: roma, twitter)

Jose Mourinho hentet Tammy Abraham fra Chelsea-benken og ga den tidligere akademispilleren hos Chelsea et gedigent sportslig løft. I Chelsea-drakta ble det 82 kamper, 25-åringen har passert hundre kamper hos Mourinho. Debutsesongen i Serie A var gnistrende god med 17 Serie A-mål på 37 kamper og Chelsea-supporterne lurte fælt på hva klubben hadde solgt. Nå kan det være duket for en retur til Stamford Bridge.

Abraham var forrige sesong i perioder linket Chelsea, men spissen ble værende i den evige stad. Den engelske spilleren fulgte opp med en svakere sesong med totalt 9 mål på 54 kamper, men var fortsatt en av de foretrukne hos Mourinho.

LES: Akter å utnytte gedigen mulighet hos Manchester United

I sommer har situasjonen endret seg. Mourinho og Roma manøvrerte seg til leie av Romelu Lukaku, belgieren har fått tilbake spillegleden og har levert Mourinho tre scoringer på de siste to kampene. Abraham er ute med skade, men det er liten tvil om at Mourinho vil la Lukaku lede an i spiss så lenge han fortsetter å levere. Ifølge 90min byr dette opp til en potensiell byttehandel.

Ifølge det engelske mediet er Chelsea giret på å hente Abraham tilbake til London, mens behovet for å dumpe Lukaku er stort. Tranfermarkt har regnet seg frem til at begge spillerne har markedsverdi på rundt 40 millioner euro, dette kan være en deal hvor alle parter blir happy.

LES OGSÅ: Bytter agent for å sikre best mulig exit fra Tottenham