Klubbpresident Perez ser alt.

I sommer var presidenten for det brasilianske landslaget på ukes besøk i Madrid. Anledningen var en annen, men presidenten så ingen grunn til å skjule han hadde hatt samtaler med Real Madrid og Carlo Ancelotti. Få utenlandske trenere har en så sterk posisjon i sambaens hjemland som Real Madrid-treneren. Det ble ingen exit på Ancelotti fra San Bernabeu i sommer, men med kontraktsutløp 2024 går det mot at italieneren tar jobben med å lede Brasil mot VM 2026. Hos Real forberedes det for et tronskifte.

Da Zinedine Zidane ga seg som Real-trener i 2018 etter runden med ekstrem suksess, ble kongeklubben tatt litt på senga. Situasjonen skal ikke gjentas, der klubben hastet inn i ansettelsen av Julen Lopetegui, så Santiago Solari, før Zidane ble tryglet til å returnere i 2021.

LES: Drittlei Haaland-prat etter seks kamper i Bundesliga

Ifølge Radio Marca har Real Madrid et år før den forventede exiten til Ancelotti allerede funnet erstatteren.

Xabi Alonso er som Zidane en gigant i klubbhistorien, spanjolen bar den hvite drakta i 236 kamper, både Champions League- og La Liga-trofeet ble busset gjennom Madrids gater i denne perioden. Radio Marca hevder Bayer Leverkusen-treneren er blinket ut som erstatter for Ancelotti når den tid kommer.

Alonso kom som fersk trener til Leverkusen forrige høst og ledet klubben inn til en solid sesongavslutning. Denne sesong har Alonso startet med fire seire og uavgjort mot Bayern.

Selv om Alonso og Leverkusen er en glimrende match, så vi med Ancelotti da han ledet Everton, at når Real Madrid-presidenten kaller inn til jobb på San Bernabeu, da er det umulig å si nei.

LES: Må ut og forsvare seg mot PR-kåt og kranglete Liverpool-legende

For oss blir Alonso enkelt og greit en genial Ancelotti-erstatter.