Ruud van Nistelrooy med jålete skjegg

Manchester United manager Erik ten Hag virker helt umettelig på nederlandske spillere og landslagsspiller Cody Gakpo virker å være øverst på hans «landsmenn som skal til Old Trafford liste» denne vinteren.

PSV Eindhoven manager Ruud van Nistelrooy er slettes ikke lysten på å gi slipp på å gi slipp på sin 23 år gamle venstreving. The Telegraph meldte på lørdag det hadde kommet inn et bud på direkte faxlinje fra Manchester United på 55 millioner euro. – Den nederlandske storklubben kommer sikkert til å prøve få opp prisen noe, men det synes egentlig å være avgjort. Cody Gakpo er om noen få uker Manchester United spiller.

Ruud van Nistelrooy er godt i gang med sin første managerjobb, Manchester United og Real Madrid legende ble hentet opp fra Jong PSV i sommer, en jobb han kombinerte med assisten trenerjobb for Nederland.

Les: Sky Sports: Southgate har bestemt seg

PSV-manager Ruud van Nistelrooy innrømmer i ifølge voetbalprimeur.nl. suksess-spilleren er på vei ut. «Det kan være allerede nå»


Samtidig trekkes Jesper Karlsson frem som en potensiell Gakpo-erstatter.

Cody Gakpo scoret tre mål på fem kamper for Nederland, som gikk ut i kvartfinalen mot Argentina. Midt i ryktestrømmen hinter PSV-manager og tidligere storspiller Ruud van Nistelrooy, som har en fortid som Manchester United-spiller, at Gakpos tid i den nederlandske toppklubben nærmer seg slutten.

«Jeg liker ham veldig godt og han fortjener dette på grunn av hvordan han oppførte seg, hvordan han la ned arbeidet og fortsatte å levere. Jeg har kunnet hjelpe ham på nært hold. Det gjør meg stolt»

Han fortsetter:

«Jeg skal gi ham sjansen når tiden er inne. Hvis jeg må bestemme meg, foretrekker jeg at det blir i sommer, men det kan også være nå. Du vet at det vil komme en tid da du ikke kan si nei».

Mens Gakpo ser ut til å være ute, har PSV en liste over potensielle erstattere. Ifølge siden er AZ-svensken Jesper Karlsson, som ryktes å slutte seg til klubben allerede i fjor sommer da Gakpo var på vei ut.

LES: Drømmejobben i ferd med å glippe for Zidane

Da Karlsson ble ryktet til PSV i fjor sommer, uttalte De Telegraaf at AZ ville ha nærmere 20 millioner euro for 24-åringen, den prisen har trolig økt noe etter en god sesong med tre mål og tre målgivende pasninger på elleve kamper for AZ.

Gakpo har på sin side stått for ni mål og tolv assist på 14 kamper i Eredivisie denne sesongen.