Senor Ruben Selles

Det var flere store navn på blokka til Southampton, men slik situasjonen er nå var det ingen som nappet. – Nå har de gikk den vikaren fast jobb frem til sommeren. Ruben Selles har signert en kontrakt som gjør ham til Southamptons manager ut inneværende sesong. Hans oppgave blir naturlig nok å berge plassen i Premier League.

Selles erstattet Nathan Jones på midlertidig basis da sistnevnte fikk sparken nylig. Han fikk en kjempestart med 1-0 over Chelsea, og nå opplyser klubben at han skal lede laget resten av sesongen.

Les: Football-Insider: PSG sikter seg inn mot Liverpool-stjerne

Akkurat nå er det bunnoppgjør mellom Leeds som før dagens kamp leder med 1.poeng på 19.plass og Southampton som er på sisteplass i Premier League. Mohamed Elyounoussi er i startelleveren i dag akkurat som seieren mot Chelsea for en uke siden. (0 – 0 til pause)

LES: Union Berlin skal være takknemlig for at Isco-signeringen gikk i vasken

39 år gamle Selles har vært assistenttrener i Southampton siden i fjor sommer og var midlertidig hovedtrener da Ralph Hasenhüttl fikk sparken i november. Han har tidligere hatt trenerjobber i dansk fotball, og første halvår i 2015 var han ansatt i Strømsgodset med analyseansvar.

Southampton ligger sist i Premier League, men det skiller bare tre poeng opp til trygg grunn. Mohamed Elyounoussi og co. møter Leeds på bortebane lørdag ettermiddag.