Isco. (foto: isco, instagram)

Union Berlin-spillerne har ingen grunn til å ha lav selvtillit om dagen. Kamp med Bayer München og Dortmund om Bundesliga-tittelen, videre til Europaligaens 8.-delsfinale på bekostning av Ajax. Det var likevel ingen i troppen som trodde på at tittelgrossist Isco ville velge dem og klubben.

I januar var ryktene i tysk media så sterke at mange forventet en Isco-overgang til Union Berlin. Det meste skal ha vært på plass, men siste krav fra klubb og agent sørget for at signeringen aldri ble noe av. Selv om den tidligere Real Madrid-stjerna sto som free agent og kunne flytte til Berlin på kort varsel, trodde Union-spillerne selv ikke på ryktene da de fikk høre det første gang.

LES: Union Berlin-treneren kan knapt skjønne hva som skjer

Milos Pantovic forteller:

– I starten trodde vi egentlig bare et det var en stor spøk. Hvis noen tok et flott triks eller en nydelig scoring på trening, var det noen av oss som ropte «Isco»!, begynner Union-spilleren til Sport1.

– Vi spøkte med det i garderoben, men plutselig ble det sagt: «Han kommer til legesjekk.» Det var vanvittig, fortsetter Pantovic.

Som fortsatt ikke har noen anelse om hvorfor signeringen aldri ble realisert.

LES OGSÅ: Ikke helt oppløftende nyheter før Wembley

Trolig like greit at Isco aldri kom. Når Union Berlin-spillerne blir så til de grader starstruck, pleier det ikke å komme noe godt ut av en prestisjesignering. Da er det greit å holde seg til det som har fungert så langt i sesongen – lagspill uten de største stjernene.

LES: Neville bekrefter det jobbes for signering av to av de største

Morten Thorsby har kommet til rett klubb.