Thomas Christiansen

Med et slik navn blir det vanskeligere å lage gode supportersanger, men de fikser trolig det i Belgia, hvor mye er ganske rart. Royal Union Staint Gilloise har bestemt seg for å sparke sin dansk-spanske trener Thomas Christiansen.

Thomas Christiansen overtok Belgian Union St. Gilloise i fjor sommer, men allerede nå kan han pakke kofferten og reise fra Brussel.

Klubben skriver på sin hjemmeside at samarbeidet med den 47 år gamle danske spanjolen har kommet til en ende. Christiansen har tidligere trente Leeds og Apoel.

Les: Real Madrid sikter seg inn mot verdens råeste trio

  • Vi takker Thomas for hans engasjement og ønsker ham lykke til resten av karrieren.

Dermed fikk Thomas Christiansen 31 kamper i spissen for Union St. Gilloise, som avsluttet den nå avlyste sesongen uten målet om spill i Europa.

Thomas Christiansen var i sin aktive karrière spiss, han ble oppdaget i tidlig alder av Barcelona, men fikk aldri spille på førstelaget til tross for meget lovende takter på andrelaget. – Han fikk faktisk to kamper for det spanske landslaget og en lang karrière i en rekke klubber i Spania, Tyskland, Hellas og sitt andre hjemland, Danmark.