Levy vil har mer av denne følelsen fra semifinalen i Champions League.

Mauricio Pochettino fikk sparken fra Tottenham i fjor høst av styreleder Daniel Levy, nå forteller den manageren de fortsatt er i jevnlig kontakt og ingen av dem utelukker en retur en gang i fremtiden.

I løpet av tiden i Tottenham har de to knyttet bånd som absolutt ikke er kuttet.

Les: Real Madrid sikter seg inn mot verdens råeste trio

«Vi er alle skuffet over at det endte, som det gjorde, men slik er fotball. Vi vil alltid ha et godt forhold og være venner for alltid. Avgjørelsen om å sparke meg endrer ikke minnene vi hadde sammen. Det var en utrolig periode og jeg var veldig glad for å dele den med alle i klubben», sier Pochettino til Sky Sports.

Les på Helsesjefen: Remdesivir reduserer dødligheten av coronavirus betydelig

De to snakker fortsatt regelmessig

«Jeg snakket med ham forrige lørdag, det siste halvåret har vi stadig utvekslet meldinger. Det gjorde ham vondt veldig da han tok avgjørelsen, og det var slik det også var for meg»

Pochettino gjorde det klart for sjefen at de kom til å være gode venner.

Jeg sa til ham: «Jeg må oppføre meg på samme måte når jeg er ansatt og får mye kjærlighet, som når du en dag finner ut at det er på tide å gå hver vår vei. I løpet av de fem og et halvt årene var forholdet bygget på respekt og lojalitet. Slik er fotball».

«Daniel bestemte seg for å sparke meg og finne en ny manager, og det kan jeg bare respektere. Det endret ikke forholdet vårt. Vi har noen fantastiske minner, og jeg er en person som holder fast på mine gode minner og kaster de dårlige i søpla»

Mauricio Pochettino ledet Tottenham forrige sesong til Champions League-finalen, der ble Liverpool for sterke. Han ble fulgt av Jose Mourinho, som ikke har hatt den ønskede positive effekten på Tottenham sine resultater. Tottenham befinner seg nå et godt stykke utenfor Champions League kvalifisering. – Med 11 kamper igjen ingen foreløpig vet når og om spilles ligger de på en 8.plass i Premier League.