(c) Bilde: RBK: Anders Konradsen

I morgen jakter Rosenborg sin fjerde strake seier i Eliteserien i møte med Tromsø, men det blir uten «overtente» Anders Konradsen må sone to kampers karantene etter at han ble utvist i cupkampen mot Ull/Kisa onsdag.

Suspensjonen gjør at midtbanespilleren går glipp av søndagens oppgjør mot Tromsø på bortebane, samt 4.-rundekampen i cupen mot Aalesund neste uke. – Det var bare såvidt det ble en fjerde runde på Rosenborg. det måtte ekstraomganger til og det var i den andre ekstraomgangen at Konradsen ble utvist. (til slutt vant RBK 2 – 1)

Dommer så ikke episoden selve episoden da Ull/Kisas Espen Garnås ble taklet, men etter beskjed fra en assistent trakk han opp det røde kortet.

Alt er ikke tipp topp på brakka i utgangspunktet heller, de er flere som sliter med omgangssyke samtidig som de har en berømt danske ute i kulda, men hovedtrener Eirik Horneland er ikke bekymret noe han forteller Adressa.

«Det er noen av dem som er ute nå som ikke rekker kampen mot Tromsø. Men vi kommer til å stille en sterk tropp, det er jeg rimelig trygg på»