Wayne´s World. (foto: derby, twitter)

Wayne Rooney jakter drømmen om å følge sporet til de tidligere landslagskollegaene Frank Lampard, Steven Gerrard og John Terry, men på torsdag skal han først vise at han har det i beina.

I den sammenheng har Rooney blitt invitert til allverdens intervjuer for å varme opp mot kampen. Det blir mye bla, bla, men når Rooney får spørsmålet om Uniteds mulighet til suksess, blir det interessant.

Les: United kan møte et svært svekket City-lag

For istedet for å uffe seg over berg-og-dalbane reisen gamleklubben har hatt denne sesongen, stripper Rooney av seg emosjonene og tar på seg managerbrillene.

-Det viktige nå er at de kommer til Champions League. Jeg tror det vil hjelpe dem mye hvis de lykkes med dette, sier Rooney til The Guardian.

Kan United true Liverpool og City fra neste sesong?

-Supporterne er nødt til å være tålmodige og la spillerne få lov til å vise seg frem. Klubben skal også hente noen nye spillere og selge noen. Jeg tror de kan være konkurransedyktige om to-tre år, avslutter spåmannen Rooney.

Les på Popidol: EA Sports slapp siste FIFA Ultimate Team Icon før tiden

Vil dette si at United løser problemene sine på overgangsmarkedet?

-De prøvde det med Louis van Gaal og José Mourinho. Hvis man ser på Liverpool og City og det de har gjort, så går man ikke bare ut og kjøper et lag som kan utfordre dem. United må være tålmodig og prøve å bygge et lag som kan utfordre de to, avslutter Rooney.

Som faktisk har begynt å høres ut som en manager. Så rådet er det samme som Solskjær har gitt det siste året: Gode ting tar tid. Uansett hvor frustrerende det enn kan være.

Les: Tuttosport: Zlatan stikker fra Milan