Next generation. (foto: united, twitter)

Ulvene på Molineux ga som vanlig Manchester United nok av problemer. For Solskjær ble det en stor dag å sende verdensmester og mester av det meste annet, Raphael Varane, ut på banen i den pysj-inspirerte bortedrakten til United.

Og det ble en enda større da neste generasjon United-forward/ving viste Cristiano Ronaldo at portugiseren skal få kjempe hardt om spilletid fremover.

Les: Sergio Ramos var det siste dolkestøtet i ryggen på Thiago Silva

Det hører med til historien at angrepet med Sancho, Fernandes og Mason Greenwood stanget i Wolvesforsvaret uten å finne veien gjennom. Store deler av kampen var det ulvene som var farligst foran David de Gea, men lyktes ikke med å utnytte mulighetene.

Så gikk kampen inn i finaledelen med 0-0 på tavla. Ti minutter før slutt sendte Varane ballen til Greenwood, men franskmannen ante lite at han skulle få sin første assist i United-drakt. 19-åringen bestemte seg for å gjøre jobben selv, utfordret Fernando Marcal, gikk forbi med noen kjappe driblinger og smalt ballen i mål bak en sjanseløs Jose Sa.

One man show. (foto: united, twitter)

Les på Tysk fotball: Da har Hansi Flick vist vei for Tyskland: Første landslagsuttak på plass

1-0 og Greenwood som matchvinner, ikke ulikt en scoring en viss portugiser kunne trylle frem på Old Trafford rundt 2007. En klar melding til Ronaldo om at dette nå er Greenwoods turf. Skal du ha spilletid, må du gjøre deg fortjent til det, Cristiano.

Et perfekt miljø for vinnerskaller.

Les: Nuno Santo går tre ganger rundt Mourinho