Godt å se ekte smil hos Tottenham. (foto: spurs, twitter)

Når optimismen stiger i Tottenham-leiren er det er enkelte som minner om at Mourinho også hadde en sterk start, så bare vent… Vi trenger ikke å vente lenger for å fastslå at Nuno Santo er rett mann for Spurs. På søndag kom det tredje hakket i skjeftet til portugiseren.

Joshua King var med fra start for Watford, men fikk ikke akkurat de beste arbeidsforholdene. Watford hadde kontroll på ballen i 42 prosent av kampen, men med to fattige skudd på mål vinnes ikke kamper. King og gjengen fikk kjenne på et forsvar Santo har organisert ekstremt smart.

Les: Sergio Ramos var det siste dolkestøtet i ryggen på Thiago Silva

City prøvde, men scoret ingen mot Spurs. Wolverhampton og Watford delte skjebne med Guardiola og gjengen.

Tre strake seire og ingen baklengs sender Tottenham alene til topps på Premier League-tabellen. Mot Watford var det frisparkscoring fra Heung-Min Son som avgjorde.

For Moussa Sissoko ble dette en helt spesiell dag. To dager etter exiten fra klubben han har tjent siden 2016 skulle han i Watford-drakt møte kompisene sine.

Les på Engelske klubber: Tottenham vant kampen om Pape Sarr

Den gjenoppstandne fotballstjerna Dele Alli hadde muligheten til en scoring, fem minutter før full tid var Kane i noen tiendeler overbevist om at han hadde fyrt av et blinkskudd , men en vill redning av Daniel Bachmann ødela for Big Harry.

Les på Tysk fotball: Da har Hansi Flick vist vei for Tyskland: Første landslagsuttak på plass

Son leverer som før, Dele Alli har for alvor våknet, Harry Kane har skrudd på hue og Spurs-forsvaret har tettet alle hull.

Nuno Santo har fått en vanvittig energi inn i Spurs-troppen i tillegg til en organisering som frustrerer motstanderne. Sorry, José, dette er noe helt annet.

Les: Vi krysser fingrene for at Mathias Normann denne gangen faktisk får spilletid i Premier League