På flyttefot igjen? (foto: united, twitter)

Nå som vi såvidt har begynt å forberede oss på at CR7 går ut på Old Trafford også kommende sesong, kommer det en rimelig sterk påstand fra Italia. En tidligere italienske landslagsspiller (1995-2002) hevder diverse kilder er enige om at Cristiano Ronaldo returner til Serie A i juli.

Okay, vi blir ikke overrasket hvis Ronaldo velger bort en sesong i Europaligaen for Manchester United, men at han skulle velge seg til en sesong med europaligaspill, det hadde vært overraskende.

LES: Da er Barcelona klare for Lewandowski!

Det er Angelo Di Livio som gjennom sine kilder er overbevist om at Ronaldo signerer kontrakt med ny klubb i begynnelsen av juli. Det er ikke Chelsea, Bayern München eller Sporting Lisboa, men Jose Mourinhos Roma.

55-åringen Livio spilte seg opp på ungdomslaget til Roma, og hevder Ronaldo blir presentert som Roma-spiller i den evige stad for neste sesong.

-Fra det jeg har hørt de siste dagene, jobber Roma hardt for å signere Ronaldo. 7. juli kan være dagen Ronaldos signering blir offentliggjort, begynner Livio ifølge ReteSport.

-Jeg har bekreftelse på dette fra flere kilder. Jeg har hatt muligheten til å snakke med nære venner som jobber innen TV-bransjen og har fått med seg på en middag med en viktig direktør hos Roma at det pågår forhandlinger.

SE RONALDOS SCORINGER I PREMIER LEAGUE 2021/22:

LES: Skal signere både Marcelo og Dani Alves!

For Jose Mourinho må det være helt naturlig at han tiltrekker seg verdens største fotballikon for en gjenforening i Roma, hvordan klubben skal klare å lønne CR7, er et annet spørsmål.