Ronaldo har en klausul i Al-Nassr-avtalen som kan ta han tilbake til Premier League.

I følge nye opplysninger har Cristiano Ronaldo en klausul i kontrakten sin med den saudiske siden Al-Nassr som vil tillate ham å gå til Newcastle United på lån!

RIO: – Må forlate United i januar!

Det er Marca som hevder at den portugisiske superstjernen, som forlot Man United i fjor, kan returnere til Premier League, og ikke minst Champions League, under svært uvanlige omstendigheter.

Det har blitt rapportert at den 37 år gamle angriperen har en klausul i kontrakten sin med Al-Nassr som vil tillate ham gå Eddie Howe’s Newcastle hvis de lykkes med å kvalifisere seg til neste sesongs Champions League.

LES OGSÅ: Tidligere Liverpool-stjerne til fransk storklubb

Newcastle ligger nå på tredjeplass i Premier League og viser strålende form som kan sikre dem en plass i det gode selskap. Og skulle det skje kan Nordøst-gigantene, som også eies av saudiske investorer, plutselig ha dem fem ganger Ballon d’or-vinneren på topp.

Det er klart at mye må klaffe for at dette mulige scenariet skal skje, men med Ronaldo som fortsatt er besatt av å sette Champions League-rekorder, kan få muligheten til å pynte på sin utrolige statistikk i de svart-hvite stripene i Newcastle.