Portugal er allerede videre fra Gruppe H i VM etter å ha vunnet alle sine to første kamper og uavgjort (1 – 1 ) mot Sør-Korea i en kamp som spilles akkurat nå. (Oppdatert kl 18.07, Portugal tapte 2 – 1) Det er ingen som peker på Cristiano Ronaldo som landets store helt, han bare har scoret et mål og det var på straffe.

Ronaldo sin avtale med Manchester United er grunndig terminert og han er fri til å signere med hem som helst.

Les: Går for Fernandez – hvis Bellingham overgangen strander

Både Bayern München og Chelsea har vært i dialog om en overgang, men de dialogene skal være over. Juventus, som snakket om å hente han tilbake har enorme juridiske problemer og kjemper nå om egen overlevelse og Inter Miami skal ha gitt seg etter de har hørt lønnskravet til den portugisiske superstjernen.

Det er få klubber i Europa som er åpne for utsiktene til å signere 37-åringen, men historien er en helt annen i Saudi Pro League.

Al-Nassr har formulert et bud verdt €500 millioner frem til sommeren 2025 som Ronaldo sies å være fornøyd med, men nå kommer det et nytt tilbud fra Gulf-staten. – Et tilbud som er bedre større og dermed enda mer vanvittig, men det er et «lite problem».

Al Hilal har i følge Sky Sports tatt kontakt med Ronaldo og kommet med et bud som ligger omtrent en milliard over det han allerede har fått fra Saudi Pro League kollega Al-Nassr.

Problemet skal være, uten at vi vet hvorfor at: «Al-Hilal bare kan signere spillere om sommeren». Samtidig som Cristiano Ronaldo ønsker seg en klubb så raskt som mulig.

Al-Nassr leder altså det vanvittige kappløpet, men deres konkurrent har kommet med et forslag som kan endre alt. – Al-Hilal tilbyr seg å betale 100% av lønna til Ronaldo i en hvilken som helst klubb i verden frem til sommeren, hvis han binder seg til en treårs avtale løpende fra 1.juli 2023.

Les: Haaland og Foden samarbeider om Bellingham