Enzo Fernandez

For hver uke som går kommer det signaler om at Liverpool, Manchester United og Manchester City aller legger mer penger og innsats på bordet for å sikre seg Jude Bellingham. – Det er en karusell som Real Madrid ikke har tenkt til å være med på.

Dialogen mellom kongens klubb og folkene til Jude Bellingham har så langt vært svært positiv, men de ser at sjansen for at avtalen skal gå i vasken er økende.

Les: Haaland og Foden samarbeider om Bellingham

Planen er en overgang neste sommer, men Real Madrid akter ikke å sitte tomhendt tilbake slik de har gjort med mange andre store overganger den siste tiden. – De har vært stang ut for Kylian Mbappé som valgte å bli i Paris Saint-Germain, for Erling Braut Haaland som gikk til Manchester City og Gabriel Jesus som skrev kontrakt med Arsenal.

Øverst på «reservelisten» til manager Carlo Ancelotti finner du i følge Marca argentinske Enzo Fernandez.

Fernandez spiller for Benfica, hvor det har blitt tre mål og fem assist på 24 kamper denne sesongen. Kontrakten med den portugisiske klubben løper til juni 2027.

Les: Atlético Madrid er ikke stort nok for dem begge

Jude Bellingham spiller for Dortmund hvor han har scoret syv mål og tre assist på 20 kamper i Champions League og Bundesliga. Kontrakten der går ut i juni 2025.