Som vi vil se CR7.

Vi digger spilleren Ronaldo når han er på topp. Når det har buttet, er det ikke like enkelt. Da Portugal kjørte over et sjanseløst Sveits og satte innpå den 37-åringen kapteinen, satt vi og håpet på at han skulle få inn en scoring. Ronaldo var supergiret, men det ble med forsøkene og en offside-scoring. Et treffende bilde på situasjonen til Ronaldo var da 23-åringen Rafael Leao kom inn helt på tampen av kampen – og scoret med den største selvfølgelighet.

Planen til Cristiano Ronaldo om å vise seg frem i VM-sluttspillet har ikke vært noen spesiell suksess. Klubbløs og posisjon på den portugisiske benken er ingen heldig situasjon. Ifølge ulike medier er ikke dette noe problem, for CR7 har allerede bestemt seg for å trekke tilbake til saudi-arabisk liga etter VM for en 2,5 årskontrakt med eventyrlig årslønn på rundt 2 milliarder kroner.

LES: Får servert midtstopper fra Premier League-rival

Vi har ikke helt trodd det, da den sure Man United-exiten som avskjeden med europeisk toppfotball ikke passer inn i historieskrivingen til Cristiano Ronaldo. Etter VM-kampen mot Sveits fikk ikonet selvfølgelig spørsmålet om han allerede hadde bestemt seg og signert med saudi-arabisk klubb.

-Nei, det er ikke sant, sa Ronaldo kort og kontant til det portugisiske mediet Mais Futebol.

LES OGSÅ: Marokkos VM-helt Yassine Bounou ønsket til Premier League

Vi tolker dette som at en av historiens største spillere fortsatt har noen dører halvåpne hos toppklubber i Europa. Dette er ikke over.