Har vært lite å feire i London. (foto: chelsea, twitter)

Inter Milan som har hatt Romelu Lukaku på lån sist sesong ønsker å kjøpe han tilbake, men ikke i nærheten av den summen som Chelsea betalte dem i 2021. – Det var en kjøpsopsjon i låneavtalen, men Serie A-klubben mente det var for dyrt og lot avtalen løpe ut på dato.

Den belgiske spissen ønkser å fortsette sin karriere i Inter, men Chelsea som han har kontrakt med frem til sommeren 2026 av avvist Inter Milan sitt første bud. – Det har kommet inn bud fra Saudi-Arabia som skal ha vært mye høyere, men Romelu Lukaku har vært krystallklar på at det enten er Chelsea eller Inter Milan han vil spille for. – aller helst Inter!.

Les: Toppsignering på plass hos Aston Villa

The Telegraph melder at Inter vil gi et nytt bud på Lukaku verdt 35 millioner pund.

Sky Sports melder at Lukaku ikke dukket opp på Chelseas pre-season-trening idag, da partene tok en beslutning om å jobbe med et trekk for belgieren. Tanken er at en overgang skal gjennomføres før Chelsea drar på USA-turné 17. juli i sommer.

Ifølge overgangsjournalist Fabrizio Romano gjelder det samme for Pierre-Emerick Aubameyang og Hakim Ziyech, som også spekuleres i å være på vei bort fra klubben.

Lukaku kom først til Chelsea i 2011, og ble værende til 2014, da han dro til Everton. Han kom så tilbake fra Inter i 2021 på en avtale verdt 115 millioner euro, men ser nå ut til å forlate igjen. Totalt har han scoret 15 mål og gitt tre assist på 59 kamper for Chelsea.

LES: Kaster seg inn i Kane-jakten med bud på 1,1 milliarder!