Big Harry. (foto: spurs, twitter)

I våres ble Harry Kane sterkt linket til Manchester United og Real Madrid. Etter at Karim Benzema ga beskjed til Real at han trekkes til saudiarabiske penger, har behovet for en spiss av verdensklasse vært stort. Så har begge klubbene gradvis forsvunnet fra jakten på Kane-signering, de siste ukene har det vært snakk om Bayern München som satser alt på å overbevise Tottenham om at 70 millioner pund er det de kommer til å få ett år 29-åringens kontraktsutløp.

Ifølge RMC Sport stemmer ikke dette. Det franske mediet hevder PSG med Luis Enrique på plass i regissørstolen har gjort Kane til toppmål, foran Dusan Vlahovic. Dette kom etter at Kylian Mbappé fortalte verden han ikke blir lenger enn ut neste sesong, en uttalelse som fikk PSG-bossen til å stille ultimatumet: Forleng eller bli solgt!

LES: Aaron Ramsey mot et overraskende comeback for gamleklubben

Nå har tydeligvis PSG innsett at det ikke blir noen forlengelse på 24-åringen, ifølge RMC Sport er PSG-ledelsen i gang med samtaler med Spurs-boss Daniel Levy, der klubben er klar for å betale 85 millioner pund for Kane.

Ifølge Goal har Tottenham tilbudt Kane 400 000 pund i ukelønn hvis han dropper exit. Nå får den engelske landslagskapteinen nok å tenke på den neste uken.

LES OGSÅ: Barcelona trakk seg fra budkamp med erkerivalen