Romario

Vi har hørt at Romário de Souza Faria (født 29. januar 1966 i Rio de Janeiro) har holdt seg i god form, men at han faktisk gjør comeback i en alder av 58 år er overraskende.

Han er kjent tidenes fjerde mestscorende på det brasilianske landslaget med 55 mål på 70 kamper, kun slått av Pele med 77 mål og 92 kamper, Neymar jr med 77 mål på 124 kamper og Ronaldo med 62 mål og 97 kamper.

Les: Bayer Leverkusen bekrefter Florian Wirtz prislapp

Romario skriver kontrakt – som 58-åring

Romario bøttet inn mål i 1980- og 90-tallet for både klubb- og landslag. I 2007 avsluttet han karrieren, 41 år gammel. Han gjorde så en kort gjesteopptreden for det brasilianske andredivisjonslaget America-RJ i 2009 og nå er det klart at han gjør comeback.

America-RJ melder at Romario, som også er president i klubben, nå er registrert som spiller og har signert en kontrakt med klubben i en alder av 58 år. Ifølge Marca vil Romario tjene minstelønn, som han har tenkt å donere til klubben.

På sosiale medier beskriver Romario følelsene sine for å signere kontrakten.

«Jeg vil ikke spille i ligaen, men spille noen kamper for laget i hjertet mitt og oppfylle en annen drøm – å spille med sønnen min».

Sønnen det er snakk om er Romarinho som spiller for America-RJ, som er opprinnelig fra Rio de Janeiro.

Les på F7: Treårskontrakt for Harry Kanes neste trener ligger på bordet

Romario klarte i løpet av sin karriere å spille i klubber som PSV, Barcelona og Flamengo. Han ble også notert for 55 mål på 70 landskamper for Brasil, hvor han blant annet vant VM-gullet i 1994 og Copa America.