Marina Granovskaia fikk nesten 400 millioner kroner for å slutte!

På fredag vil den tyrkiske klubben Göztepe annonsere de har fått en ny eier, den russiske oligarken Roman Abramovich. Den tyrkiske klubben som ligger tredje sist og på nedrykksplass i Süper Lig får dermed tidenes «sugar daddy» inn som eier.

Roman Abramovich som har pumpet inn et tosifret antall milliarder i Chelsea er midt i en salgsprosess, som etter all sannsynlighet vil fullføres før vi kommer inn i sommerens overgangsmarked. – Abramovich og dermed også Chelsea er under sanksjoner og kan ikke kjøpe eller selge spillere eller forlenge avtaler.

Les: Leonardo presser på for Paul Pogba

Det tyrkiske mediet D Smart Spor melder at Roman Abramovich har kjøpt fotballklubben Göztepe.

Ifølge media forventes russerens kjøp av Göztepe å bli offentliggjort fredag.

Goal følger opp med en artikkel som beskriver det gode forholdet mellom Göztepes snart tidligere eier, Mehmet Sepil, og Roman Abramovich. – Og selvsagt har forhandlingene foregått på yachter (i flertall).

Engelsk presse har allerede, selv uten at ny eier er annonsert (fire budgivere er fortsatt aktuelle) begynt å lage lister over hvem som vil overta etter direktør Marina Granovskaia. – De som sitter tett på prosessen melder at tre av fire budgivere ikke ønsker å rykke inn med sine egne folk, men beholde flest mulig der de er. Marina Granovskaia og manager Thomas Tuchel vil bli med videre og har ingen planer om å «følge» Roman Abramovich til Tyrkia.

Les: Ønsker comeback for Sir Alex Ferguson sin høyre hånd