Koeman.

Ronald Koeman har tatt runden med intervjuer etter exiten fra Camp Nou og fortalt sin versjon av historien. Nå virker det som kloakken er spylt ut og treneren er klar for manesjen. På onsdag kom bekreftelsen.

-Vi er meget glade for at Ronald vender tilbake neste år. I hans tidligere ‘periode’ som landslagstrener var det stor tilfredshet med jobben hans, sier toppfotballdirektør i Nederland Nico-Jan Hoogma.

Les: Ronald Koeman ble skikkelig lurt

Samtalene kom i gang tilbake i januar, med Louis van Gaal ferdig etter VM i november/desember, er det igjen klart for Koeman.

Forrige periode som landslagstrener brukte Koeman tiden til å komme seg etter fadesen hos Everton, nå får han samme mulighet etter kaos oppholdet hos Barcelona.

Les: Julen Lopetegui har ikke latt seg imponere av Anthony Martial

For oss høres det ut som Koeman er tilbake i en jobb han kan lykkes med. Det begynner å bli lenge siden Nederland hadde sin siste storhetstid, enkeltspillerne er det ikke noe å si på med van Dijk, de Jong, de Light, Depay og gjengen, men den Oranje horden har ikke jaktet i flokk. Nå skal Koeman bringe oranje-trøyene tilbake til kampen om de største titlene. Vi gratulerer!