Ydmyk, stolt og stinn av selvtillit. (foto: real, twitter)

Han er 18, brasilianer, spiss og spiller nå for en av verdens beste klubber. Ikke rart når du ser på deg selv som en bit Neymar – men med potensialet for mer.

Her er igjen et bevis på at når en nasjon har sine stjerner, har kidsa noe å se opp til og strekke seg etter. Brasil har i dag en haug med verdensstjerner som dekker alle posisjoner hos ulike toppklubber.

Nå har som kjent også Real Madrid fått sin kommende brasilianske stjerne (begynner å bli mange av dem i Madrid).

Rodrygo vet at det blir enorm kamp om plassen hos Real Madrid, men sa på tirsdag at han ikke så noen problemer med å tilbringe tid hos reservelaget.

Selv om 18-åringen sammenligner seg litt med Neymar, må vi stoppe her.

Neymar har aldri akseptert noe så  «nedverdigende» som å spille for annet enn de beste.

Kanskje spilleren Real kjøpte i fjor for rundt 440 millioner kroner har en mer realistisk oppfatning om at gode ting også kan ta litt tid?

Les på Popidol: Thea Sofie i ny TV-serie

Men selvtilliten er det altså ikke noe å si på.

-Jeg er en rask spiss som scorer og skaper muligheter. Jeg er brasiliansk, og det er sånn vi er. Jeg identifiserer meg litt med Neymar og Robinho, sier tenåringen på presentasjonen på San Bernabeu.

Rodrygo ble i fjor den yngste spilleren til å score i Sør-Amerikas Champions League, Copa Libertados. Den gang måtte han be om fri fra skolen for å spille for Santos mot uruguayanske Nacional.

Les: Ødegaards tidligere lagkamerat går til erkerivalen

Vinicius Jr. har gått opp løypa hos Real Madrid det siste året, og har kommet med gode råd til det nye stjerneskuddet.

Høres ut som dette kan bli en jordet stjernespiller, fortsatt stinn av selvtillit. For Real Madrid betyr dette at de slipper å betale noen milliarder for orginalen Neymar.

Les: Vill jubel: Juan Mata blir hos Manchester United «for evig tid»