Robin van Persie

Noen forrykende sesonger i Premier League for Arsenal og Manchester United har gjort at van Persie-navnet fortsatt ligger langt fremme i bevisstheten. Når han i tillegg har vett til å gi seg før det er for sent, øker respekten.

35-åringen tok avgjørelsen om å åpne dobbeltknuten på fotballstøvlene og pensjonere seg foran Feyenoord-supporterne, der det hele startet i 2001.

Dette betyr ikke at fotballverden har trodd det var en realitet.

-Jeg har mottatt tilbud fra mange land, men jeg har avslått dem umiddelbart. Da agenten min fortalte meg om budene, ga jeg beskjed om at jeg ikke trenger å høre mer om flere, sier den tidligere Arsenal -og Manchester United spilleren ifølge RTV Rijnmond.

Les på Popidol: Ronaldo – ny utvikling i voldtektssaken

Og hva gjør så en fortsatt ung mann i sommerferien?

-I dag spilte jeg en runde tennis, tok en svømmetur og noen øvelser i helsestudioet, så jeg har kost meg. Faktisk gjør jeg mer nå i ferien enn da jeg var fotballspiller. Det blir litt mer sushi og sånn, og flere dager der jeg «jukser», avslutter en mann som syntes å ha fått med seg meningen med livet.

Les: Liverpool bør holde seg unna Griezmann og heller se mot Tottenham

Og til agenten: Slutt å ring med tilbud fra fotballklubber – i det minste de som involverer spark, nikk og løp.

Les: Viktor Hovland gruste rekorden til urlegenden Jack Nicklaus!