Eden Hazard

Man kan lure på hva som har skjedd med den tidligere fotballstorheten Belgia, men man finner ikke svaret uten å forstå hva som har skjedd med Eden Hazard. – Den belgiske superstjernen var på alle topplister og nominasjoner til verdens beste fotballspiller år etter år som Chelsea spiller.

Etter venstrevingen gikk til Real Madrid sommeren 2019 var det som om noen trakk ut kontakten. Så galt har det blitt for kongens klubb at manager Carlo Ancelotti har gitt opp for lengst og bare benytter klubbens best betalte når det ikke finnes noen andre alternativer.

Belgia neste? Louis van Gaal snakker før han tenker: – Jeg har allerede tenkt på det!

Hazard har kun vært på banen i tre La Liga-kamper for Real Madrid denne sesongen, han ble også sittende på benken gjennom skjebnekampen mot Kroatia på torsdag. – Og i de kampene han faktisk fitt spille i VM ble det nøyaktig null mål og null assist.

Landslagssjef Roberto Martínez er ferdig i jobben for Belgia og er etter alle solemerker på vei til Premier League, noe Eden Hazard også ønsker, hvis noen vil ha han. Det snakkes om at Chelsea av nostalgi grunner ser på en mulig retur til Stamford Bridge.

Marca melder at i skuffelsen over egen innsats og innsatsen til kamerater på landslaget at Eden Hazard nå seriøst tenker på å følge Roberto Martínez og også slutte på landslaget. – Romelu Lukaku som var en katastrofe foran mål i VM vurderer også fremtiden på landslaget.

Les: Liverpool lokker Marokko sin VM-helt med gigantlønn