Sofyan Amrabat

Marokko sin landslagssjef Walid Regragui, som overtok i sommer, har flyttet den defensive midtbanespilleren Sofyan Amraba opp i en mer sentral midtbanerolle og som effekt fått et ekstremt godt organisert lag.

Mot alle odds har Marokko gått videre til 16-delsfinalen i VM i Qatar, i tillegg til å geniforklare landslagssjefen snakker alle om 26 år gamle Sofyan Amraba.

Les: Vil Marcus Rashford som har blomstret opp denne høsten skal erstatte verdens beste fotballspiller

Midtbanespilleren, som spiller for Fiorentina, har tidligere vært på blokka til Tottenham, men manager Antonio Conte ønsket seg en sentral midtbanespiller og ikke en defensiv så Sofyan Amraba havnet aldri helt øverst på ønskelista.

Liverpool manager Jürgen Klopp har tidligere hintet om at han ser etter en ny midtbanespiller, og marokkaneren har vært en som den tyske manageren en stund. – Nå midt i et meget suksessfullt VM for Marokko og Sofyan Amraba har Liverpool satt inn et ekstra gir.

Les: Ronaldo har fått et nytt fullstendig vanvittig tilbud

Firedobler lønna!

Corriere dello Sport melder at Amrabat som «bare» tjener 1,8 millioner euro i året allerede er forespeilet en gigantisk lønnsøkning ved en overgang til Anfield. Fiorentina, som var villige til å selge til Tottenham for 15 millioner euro i sommer skjønner nå plutselig de sitter på gullkalven og vil helt sikkert kreve mer ved et salg.

Fiorentina ligger for øyeblikket på 10.plass i Serie A milevis unna kvalifisering til Champions League.

Sofyan Amraba har avtale med Fiorentina frem til sommeren 2024.