Et av våre favorittbilder av Mario Balotelli

Den italienske superstjernen Mario Balotelli er alltid intenst tilstede uavhengig av om det er på landslaget eller en av klubbene han har spilt for. – Så lenge spissen bøtter inn mål som han har gjort i perioder for Inter Milan, Manchester City og AC Milan klarer fotballederne å forholde seg til han, men når trøbbelet overgår gleden med målscoring, slik det ganske fort gjorde i Liverpool er veien kort til benken og klubbytte.

I sommer terminerte Serie B klubben Brescia kontrakten med Mario Balotelli uten å legge papp imellom, klubben sa de forsøkte seg på et salg uten å lykkes og mente årsaken var at han ikke var godt nok, verken for dem, eller noen andre som har økonomi til høye spillerlønninger.

Balotelli tilbrakte 2019/20 sesongen i Brescia hans hjemby, men da klubben ble sendt ned til Serie B, ble den automatiske fornyelsesklausulen i kontrakten ikke aktivert. Han var linket til Genova, Serie C laget Como 1907, Flamengo og CFR Cluj i Romania i sommer, men en overgang kunne ikke realiseres.

Les: Vil hente Olivier Giroud og Arkadiusz Milik for å skape klodens røffeste angrepstrio

Daily Mail skriver at 30 åringen som nå er klubbløs trener med det italienske fjerdedivisjonslaget Franciacorta mens han finner ut av fremtiden. – Han har kompiser i klubbdirektør Eugenio Bianchini og spiller Alessandro Bertazzoli, de har invitert han til klubben.

Balotelli var en viktig del av den italienske laget som nådde finalen i Euro 2012, men han har ikke spilt for sitt land siden mai 2018.

Italias langslagsjef og Balotelli sin manager for snart ti år siden i Manchester City Roberto Mancini synes situasjonen er trist. På spørsmål om Balotelli fra pressen i forkant av forrige landslagspause hadde han følgende å si:

«Det gjør meg bare trist å se ham i denne situasjonen. I en alder av 30 burde han vært på sitt beste, og kunne vært nyttig for det italienske landslaget. Jeg elsker ham, og jeg håper det dukker opp noe bra»

Les på Popidol: Baby Shark er den mest sette YouTube videoen noen sinne

Roberto Mancini har for testet positivt på Corona, bare noen dager før han samler sitt italienske landslag til de avgjørende kampene i nasjonsligaen i fotball.

Italia møter Estland i landskamp onsdag, før det blir nasjonsligakamper hjemme mot Polen og borte mot Bosnia-Hercegovina. Italia er ett poeng bak gruppeleder Polen før de avgjørende kampene i A-divisjonens gruppe 1. – Mancini er symptomfri og isolert i sitt hjem i Roma, han vil delta så snart smittevernreglene tillater det.