Georginio Wijnaldum

En ting som er helt sikkert, neste klubb blir ikke forrige klubb for den nederlandske superstjernen Georginio Wijnaldum. 90min melder at Wijnaldums har startet ringerunden og konsentrert seg om de aller største klubbene, de prøver å lokke med et lån allerede i januar.

Dyrt!
31-åringen kom til Paris Saint-Germain på en gratis i sommer etter at de slo Barcelona etter utløpet av kontrakten hans i Liverpool. – PSG ga ham en enorm økonomisk pakke verdt over £300 000 per uke, men midtbanespillerens spilletid har vært begrenset med bare åtte starter under Mauricio Pochettino så langt denne sesongen.

Wijnaldum har blitt stadig mer bekymret for mangelen på spilletid, og han har hatt samtaler med klubbens ledelse og hierarkiet om hans knipe, mens kilder med kunnskap om situasjonen har fortalt at mellommenn jobber med å finne ham et låneopphold på nyåret .

 

 
 
 
 
 
Se dette innlegget på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

Et innlegg delt av Georginio (Gini) Wijnaldum (@gwijnaldum)

PSG innser at skulle de sanksjonere et overgang – som er langt fra garantert – vil de måtte dekke en betydelig del av hans heftige lønn, og som sådan er en flytting tilbake til England sannsynligvis det beste alternativet for ham, selv om klubber i Tyskland, Italia og Spania har også blitt informert om hans potensielle tilgjengelighet.

Et av lagene som ble kontaktet for å ha vist en viss interesse, er nederlenderens tidligere lag Newcastle United, som ville ha ressurser til å tilby PSG en fristende struktur etter deres overtakelse av et Saudi-støttet konsortium i oktober.

Imidlertid forstår 90min at Wijnaldums tidligere Newcastle-manager Rafael Benitez er klar til å gå til kamp med Magpies, han ønsker å ta midtbanespilleren til Everton. (Hvis han fortsatt har jobben så lenge)

Les på Popidol: Ser du noen kjente ansikter i verden av 1890?

Benitez er en stor fan av spilleren etter deres korte tid sammen på St. James’ Park i 2016, den nederlandske landslagsspilleren innrømmet at han elsket å jobbe med spanjolen etter å ha flyttet til Liverpool fra Newcastle, og sa: «Det var flott å spille for ham. Jeg lærte mye.

«Han er veldig god til å lage et lag med den typen spillere han har, og han er også en mann som vet hvordan han skal få ut hvert eneste potensiale fra deg. Jeg var glad for at han var der.»

I tillegg til Newcastle og Everton antas det at mer enn halve Premier League har blitt kontaktet. Blant dem som ikke vil avfeie ideen om et lån, er Arsenal, Tottenham, West Ham, Leicester og Aston Villa.

Les: Xavi vil sende 3 Barcelona-stjerner ut porten etter tung Champions League-exit