Har hatt det høy i Qatar, men misset treningsøkt før det braker løs mot Frankrike. (foto: west ham, twitter)

Declan Rice er en av Englands mest ettertraktede spillere om dagen. Manchester Uniteder veldig interessert i Rice da de ønsker at han skal erstatte Paul Pogba, som vil forlate Old Trafford gratis til sommeren.

Men mye tyder på at United må jobbe hardt for å tak i spilleren de ønsker. Evening Standard skriver at West Ham-stjernen foretrekker Chelsea fremfor Manchester United, til tross for usikkerheten om hvordan livet etter Roman Abramovich vil bli på Stamford Bridge.

SISTE: Forbereder massivt bud på Salah

West Ham står fast på at den engelske midtbanespilleren ikke er til salgs og har gitt ham en prislapp på 150 millioner pund for å skremme bort andre klubber.

Rice er 100% fokusert på West Ham og har aldri bedt om å forlate klubben, men toppklubber har lenge vist interesse, med United som virker å være mest desperat etter å hente til 23-åringen. Men United vil nok aller helst ha på plass en permanent manager før de skal ut ut bruker penger på overgangsmarkedet.

LES OGSÅ: Racet er i gang om Dybala

Chelsea har også vist interesse for Rice, men kan ikke å kjøpe spillere etter at regjeringen sanksjonerte mot Abramovich. Selv når et salg av klubben er fullført, er det uklart hva planene deres vil være eller nivået den nye eieren vil være villig til å bruke på nye spillere.