Reguilon har fått opp farten. (foto: united, twitter)

Det kokte godt på bakrommet hos Man United-ledelsen da Luke Shaw forsvant ut med en større skade. Venstebacken var allerede svekket med Tyrell Malacia ute, de siste ukene før overgangsvinduet smekket igjen, måtte Ten Hag ha inn en nødløsning. Det endte på Sergio Reguilon, spilleren Burnley-direktør bekreftet de hadde takket nei til fire dager før Man United signerte leiekontrakt for den overflødige Spurs-spilleren.

Alt annet enn godt utgangspunkt for en av verdens største klubber. I debuten fikk Reguilon skikkelig kjørt seg mot Arsenal, dette så ut som Man United ville møte de neste kampene sikkelig svekket på venstresiden.

LES: Med gamlesjefen på plass i Tottenham kan marerittet i Al-Ittihad snart være over

Så kom Champions League-kampen mot Bayern hvor Reguilon i første omgang fremstod som den minst skuffende av Man United-spillerne.

Ifølge overgangsjournalist Romano er klubben strålende fornøyd med Reguilon.

-Man United-staben er virkelig fornøyd med Sergio Reguilon på og utenfor banen. Han har en great attitude og forstår det Erik ten Hag ønsker. Han har hatt virkelig positiv påvirkning, sier Romano ifølge Footballtransfers.

Mot Burnley ble Reguilon byttet ut med ti minutter igjen av kampen. Etter intervjuet bekreftet Ten Hag at det ikke var noen skade, men at venstrebacken hadde vært syk.

LES OGSÅ: Dumper spilleren Haaland kalte «det største spisstalentet i verden»

United-signeringen av Reguilon ble latterliggjort av flere pundits i engelsk media, en av verdens beste klubber henter inn en spiller som ikke er god nok for spilletid hos Spurs. Så langt i sesongen har det vist seg at Spurs-spilleren har vært den beste av sommerens signeringer.