(c) Bilde: Haugesund FK: Kristoffer Velde

Haugesund sin litt kjedelige, men likefult effektive strategi er å bli «pittelitt» bedre hvert år. En strategi som brakte vestlendingene litt for nærme bunnen til at det ble behagelig sist sesong. – Et spennende element i klubben er deres 22 år gamle angrepsstjerne Kristoffer Velde som på et forholdsvis slapt lag har fremstått som en av Eliteseriens beste spillere.

Det polske sportsnettstedet Mecxyki melder at Lech Poznan har vist interesse for Kristoffer Velde og at det allerede er lagt inn et bud som i følge TV 2 ikke var godt nok for Haugesund.

Les: Axel Tuanzebe tar bare en svipptur innom Old Trafford

Kristoffer Velde som har vært i klubben siden han var en liten gutt drømmer om å bli utenlandsproff og etter alle solemerker kommer det til å skje raskt. – Lech Poznan skal jobbe med et nytt bud, det blir vanskeligere å si nei til.

Transfermarkt har satt verdien av Velde til 9 millioner kroner, et nytt bud må trolig overstige det med et par millioner.

Les: Jack Wilshere SKAL lykkes i overgangsvinduet – drar til med PR-video

Velde sin kontrakt med Haugesund går ut den 31. desember 2023.

Den polske klubben er på jakt etter en kantspiller som erstdatter for Jakub Kaminski, som trolig selges til tyske Wolfsburg.

Lech Poznan er blant de største klubbene i Polen og leder toppdivisjonen Ekstraklasa etter halvspilt sesong.