Pedri

Barcelona har en drøm om at de har funnet den nye Messi, både Ansu Fati og Pedri er meget gode kandidater, men det skal godt gjøres å holde høyt nivå i 20 år slik den argentinske mesteren har gjort.

Den 17 år gamle «wonderkid» Pedri er ekstremt teknisk og rask. Han er bare 174 cm høy noe som er uvanlig kort for en angripende midtbanespiller, teknikken og høyden over havet gjør at mange sammenligner han med sitt idol. -Goal skriver at klubben virkelig binder tenåringen til masta med en utkjøpsklausul på 400 millioner euro, eller som det blir på norsk 4,4 milliarder kroner.

Vi tror som Barcelona de har sikret Pedri i årene som kommer, utkjøpsklausulen er himmelhøyt over det de betalte til Las Palmas i sommer (5 millioner euro opptil 22millioner euro med bonuser). – Pedri valgte Barcelona fremfor både Manchester City og Bayern München på grunn av Lionel Messi.

Les: Har klart tilbud til Lionel Messi

Så langt har det blitt åtte kamper for Barcelona, både i La Liga og Champions League.

I dag i forkant av Barcelonas Champions League-oppgjør mot Dynamo Kiev, snakket Pedri om livet på Camp Nou:

«Han hjelper oss på mange måter på banen, og rådene han gir deg er gode. Nå må vi nyte ham og ikke bli involvert i hans fremtidige beslutninger og fremfor alt lære av ham,»

«Han har hjulpet oss alle som nettopp har kommet, fra den aller første dagen. Han er en flott person, og han hjelper oss med råd på banen, en fantastisk person.»

Pedri har spilt på begge vingene så vel som en angripende midtbanestilling.

Unggutten innrømmer imidlertid at han føler seg mer komfortabel jo nærmere han er opposisjonsnettet.

«Det er bra å spille i flere posisjoner og hjelpe laget uansett hvor jeg trenger det,»l.

«Jeg kan skape mer fare som andre spiss, men jeg kan spille andre steder og jobbe derfra.»

Les på F7: Manchester United legende Ryan Giggs arrestert