David Moyes

West Ham manager David Moyes var virkelig ute å kjøre siste halvdel av sesongen. – West Ham var farlig nære nedrykk og jobben til den jobben til den skotske managegren hang i en svært tynn tråd.

Plassen i Premier League er reddet, det samme er jobben til David Moyes som faktisk nå får mer å si ut over de oppgavene han så langt har hatt i London-klubben.

Les: Den norske landslagslagsspilleren Emil Martinsen Lilleberg er endelig klar for NHL

West Ham ser på store utskiftninger neste sesong, inkludert flere midtbanespillere som potensielt kan erstatte Declan Rice. – Uansett hvem Rice går til vil han legge igjen penger som gir stor frihet for klubben.

Midtbanespillerne det er snakk om er Southamptons James Ward-Prowse, Chelseas Conor Gallagher og Manchester Uniteds Scott McTominay.

David Moyes ser på hele trioen med interesse før vindusåpningen, men med Ward-Prowse forstår vi at West Ham virkelig er veldig ivrige, og et bud kommer for Saints-stjernen så snart Declan Rice er avklart.

Det er også en idé om å legge inn et for Manchester United-keeper Dean Henderson, som tilbrakte tid på lån i Nottingham Forest forrige sesong. Det antas at det å vinne Europa Conference League-finalen på onsdag vil gå en lang vei mot å gi klubben den ekstra dragningen for å tiltrekke seg spillerne.

FootballTransfers melde at Moyes skal få en større hånd i rekrutteringen. Skotten har blitt koblet til Celtic-jobben, men Hammers er nå sikre på at han er mannen som kan hjelpe dem med å lykkes inn i neste sesong.

Les: Har stanset exit på nok en nøkkelspiller