Ikke ofte Zidane gir et så direkte svar. (foto: real, twitter)

Selvfølgelig satt på spissen. Ikke et vondt ord om troppen din, Zidane, men det blir en god historie når dine tidligere Real Madrid-spillere skaper noen av største overskriftene.

Da James Rodriguez var lei av den kalde skulderen til Real-manageren og slapp endelig løs for å gjenforenes med Carlo Ancelotti, tok det ikke mange dagene før spillegleden til kolombianeren hadde skaffet ham scoringer og førstesideoppslag.

Gareth Bale fulgte ungdomssporet tilbake til London, og vipps, så begynner waliseren å smile seg til prestasjoner på banen også.

Les: Lampard er nå like slu som Carlo Ancelotti

Hos Juventus har Ronaldo – spilleren Real aldri klarte å erstatte – dundret på med 37 scoringer på 46 kamper forrige sesong. Den siste måneden har portugiseren fått besøk av en annen tidligere Real-spiller: Alvaro Morata.

Morata sitter ikke akkurat med noen gode minner fra de siste årene i Madrid, og har vært sendt i skytteltrafikk i Europa for å finne tilbake til potensialet han hadde da han var ung og fremadstormende hos Real.

Nå har det løsnet skikkelig hos Juventus.

På onsdagen Champions League-kamp mot Ferencvaros dro Ronaldo og Morata til med et skikkelig samarbeid i 4-1 seieren. Dette ble Moratas 5. scoring på 5 kamper den siste måneden.

Les på F7: Hval hindret katastrofe: Tok imot et T-banetog

Mye av forklaringen skal være fraværet av kjærlighet hos Real Madrid.

-Motivasjonen jeg trenger i fotballen er den samme en person trenger i livet: å føle seg ønsket og elsket. Jeg mener jeg har alt dette hos Juventus, sier Morata ifølge Goal.

Søtt.

Nå ser det ut som Isco som står for neste exit fra Real. Vi kan ikke skjønne annet enn at også han vil fotballblomstre når han forlater Madrid: The Mirror: Isco planlegger overgang til Premier League

Les: Haaland gruser fotballgeniet Ruud van Nistelrooy!