Carlo Ancelotti er full av lovord om sin elev Luka Modric!

Da den italenske manageren brått forlot Everton sommeren 2021 for å ta fatt på drømmejobben som manager for Real Madrid var det en umiddelbar krise for «The Toffes». – En krise som i høyeste grad er i live fortsatt.

Real Madrid som med stor sansynlighet mister Carlo Ancelotti senest neste sommer er på leting etter noen som kan fyllet vakuumet etter det som utvilsomt er en av verdens aller beste managere. 64 åringen har ikke forlenget sin avtale med Real Madrid da han med stor sansynlighet allerede er enig med Brasil om å overta som landslagssjef når hans kontrakt går ut på dato.

Les: Alt ligger til rette for at Xavi får sin Tottenham-spiller

Brasil har ikke ansatt en permament landslagssjef i påvente av at Carlo Ancelotti skal bli ledig. Det har vært snakk om å bringe Zinedine Zidane tilbake for en runde tre, men det er trolig ikke aktuelt så lenge Florentino Pérez forstatt er president i Real Madrid.

Radio Marca og AS melder at det er en annen legende som er ønsket på Santiago Bernabéu.

Xabi Alonso på sin imponerende fotballkarriere i Real Sociedad og har siden bygget seg opp en legendestatus med spill for Liverpool, Real Madrid og Bayern München.

Han har etter han la opp i 2017 trent Real Sociedads B-lag og Real Madrids akademi og fått overraskende stor suksess i sin første managerjobb.

I fjor sommer overtok han Bayer Leverkusen og ledet dem til spill i Europa, denne sesongen går absolutt alt på skinner. Etter fem kamper ligger de med like poeng med Bayern München på andreplass i Bundesliga.

41 år gamle Alonso føler han har alt og vinne og har så langt signalisert han har alle intensjoner om å bli hos Bayer Leverkusen ut sin kontraktsperiode frem til sommeren 2026. – Det kan bli vanskelig å holde på «det løftet» når Real Madrid banker på.

Les: Arturo Vidal har forklaringen på hvorfor Manchester United umulig kan lykkes