Guimaraes, har en drøm. (foto: barcelona, twitter)

Det måtte en australier til for å skape endring hos Tottenham. Fortsatt tidlig i debutsesongen til Ange Postecoglou, men det er et spill, tempo og energi på banen som tyder på at manageren har blåst liv klubben, som siden Pochettinos storhetstid ikke har vært til å kjenne igjen.

For Giovani Lo Celso har revitaliseringen under Postecoglou betydd en posisjon ute i kulda. Den argentinske spilleren returnerte til Spurs etter en og en halv sesong på utleie til Villareal med 51 kamper i beina, men hos Postecoglou har det blitt fattige 16 minutter på Premier League-arenaen så langt.

LES: Ny keeper får sjansen for Bayern München

Lo Celso skal ha imponert Postecoglou i preaseason, men med James Maddison, Yves Bossouma og Pape Sarr på spektakulært vis styrer midtbanen til Spurs, er det vanskelig å se Lo Celsos situasjon endre seg. I sommer summet ryktene om at argentineren som ble hentet i 2020 for 32 millioner euro var satt på salgslista, flere La Liga-klubber har nå sirklet seg inn mot januarvinduet.

For Lo Celso ligger den store muligheten i Barcelona. Ifølge Sport har Xavi i langt tid vært en fan av Lo Celso, det spanske mediet hevder Tottenham har signalisert de slipper argentineren for 15 millioner euro.

Dette er en overgangssum «selv» Barcelona kan bære.

LES OGSÅ: Chelsea-legende droppet trenerjobben – blir heller sportsdirektør i samme klubb