Får motivasjon til å ta den største jobben.

Zinedine Zidanes fremtid i Real Madrid har vært usikker en god stund og slik både Atletico Madrid og Barcelona sanker poeng ser en 3.plass i La Liga ut som det beste de kan håpe på. Spanske medier er enige om at President Florentino Pérez kommer til å benytte manglende resultater i serien som en begrunnelse til å sparke franskmannen så snart sesongen er over. – Det eneste som kan sikre Zinedine Zidane jobben er at Real Madrid vinner Champions League.

Den spanske radiostasjonen Cadena CER er overbevist om at den tidligere AC Milan- og Juventus manager Massimiliano Allegri er den Florentino Pérez ønsker seg. – Han vil ha en erfaren leder, som respekterer den indre kulturen i en stor klubb.

Les: Tuttosport: Juventus har tatt valget om Ronaldo

Derfor vil de ikke satse på klubblegenden Raul Gonzalez, som for øyeblikket trener Real Madrid Castilla (klubbens reservelag) akkurat som Zinedine Zidane gjorde før han ble promotert.

Allegri har ikke hatt en trenerjobb siden han forlot Juventus sommeren 2019. Han hadde fem suksessrike sesonger bak seg for de italienske mestrene, før det ledet han AC Milan i fire sesonger. – Det må en klubb av Real Madrids størrelse for å lokke han fra sitt elskede Italia.

Les: Joss Whedon med ny serie om kvinner med overnaturlige evner