Fighteren.

Det er ikke så mange år igjen til den nå 32 år gamle franske Real Madrid angriperen Karim Benzema legger fotballskoene på hylla. Til alle sin store overraskelse planlegger han å ta frem boksehanskene istedenfor.

Benzema som etter manges mening ikke har vært bedre enn han er nå er godt vant med å brøyte seg vei gjennom en «forsvarsmur», men at han ville ta opp boksing er likevel overraskende. Om du foretrekker fotball, boksing eller andre spill så kan du skaffe deg en god casumo bonus for et stort utvalg av casinospill. 

Franskmannen som ikke er en del av det franske landslaget på grunn av en sexskandale har latt seg inspirere av comebacket til bokselegenden med den lyse stemmen Mike Tyson. – 54 år gamle Mike skal møte Roy Jones jr.(51) som heller ikke er noe ungdoms-talent i en oppvisningskamp i september.

Les på Popidol: Sex-tape skandalen har holdt verdens beste borte fra landslaget i fem år

I Youtube videoen du kan se under sier Benzema: «Jeg har alltid beundret Tysons tilstedeværelse, besluttsomhet, og holdninger. I tillegg kommer han fra ingensteds»

Før returkampen mot Manchester City i Champions League, står den fysisk sterke 32-åringen bokført med 47 kamper og 26 mål denne sesongen.


I en samtale med kickbokser-vennen Fouad Ezbiri, forteller Real Madrid-stjernen at han liker å kjenne på spenningen som er knyttet til kampsport, og at han elsker å trene.

«Med engang fotballkarrieren er over, kan jeg da trene seks måneder med deg? Hvis du da synes jeg er klar for en fight, er det ikke noe problem for meg. Jeg sverger, jeg er klar for det!»

Les: Skrtel forteller 58 millioner pund Liverpool mål å kjempe for å bli i Italia