Jeg skal få spille kamper igjen! (foto: bale, twitter)

Waliseren Real-supportere elsker å hate var satt ut i perioden november-februar med en mildt sagt trøblete ankel. Etter viruspausen ble han kastet inn i La Liga-avslutningen, men skal ifølge Zidane ha følt et visst ubehag (hva nå dette måtte bety). Når det ser ut som dette er løst og Champions League-bataljen mot Manchester City Bale står foran døren, da velger angrepsspilleren med noen av de mest spektakulære CL-scoringene å si nei.

Dette var en ufattelig lang ingress, men når det gjelder Bale-historien er det vanskelig å fatte seg i korthet.

Når Real Madrid sitter på spilleren som kom inn og avgjorde Champions League-finalen mot Liverpool (godt hjulpet av Sergio Ramos´brytekamp med Mo Salah), skulle man tro at Bale var et sikkert kort for Zidane mot City.

Les: Nå blir det fans på tribunen i denne ligaen

Det var det nok også, men denne gangen har den walisiske superstjernen selv valgt å stå over og ikke er inkludert i CL-troppen.

Vi lar Zidane selv forklare hvorfor Bale ikke skal opp mot City.

-Vi har et respektfullt forhold mellom spiller og manager, det er klart. Det eneste jeg kan si er at han valgte å ikke spille. Resten er mellom ham og meg, sier Zidane ifølge Goal.

Les på Popidol: Du kan glede deg i «Honest Thief» er Liam Neeson enda litt tøffere

Ekstra spesielt blir dette når Sergio Ramos er med i troppen – og kan garantert ikke spille.

Uavhengig av hva som egentlig har skjedd mellom Zidane og Bale, for oss har waliseren én gang for alle meldt seg ut av Real Madrid.

Vi orker ikke nok en sesong med dette surret. Please, kan noen gi Bale en overgang alle parter kan leve med.

Les: Italiensk media: Dette er ikke over!