Roberto Carlos i nåtid. (foto: carlos, twitter)

Vi husker tilbake i 2015 da Real Madrid passet på at unge Martin Ødegaard fikk vekslet noen ord med klubbens største stjerner på vei mot signering. Nå er det Arda Gülers tur til å få hele overtalelsespakka.

FC Barcelona har allerede hatt møter med den tyrkiske Fenerbahce-spilleren, ifølge Mundo Deportivo tar Real Madrid frem «tungt skyts» for å få 18-åringen til å styre unna Camp Nou. Real-legendene Emilio Butragueno og Roberto Carlos (Director of Institutional Relations of Real Madrid) setter seg på flyet til Istanbul for å overbevise den ekstremt allsidige Fenerbahce-spilleren, som i 51 seniorkamper har spilt i det som er av offensive posisjoner.

LES: Mason Greenwood har fått en oppløftende telefon av Jose Mourinho

9 scoringer og 12 assists har det kommet fra Güler, allerede fire landskamper for det tyrkiske seniorlandslaget (1 scoring) bekrefter potensialet til den unge spilleren.

Brasilianeren Roberto Carlos har «tilfeldigvis» spilt for Fenerbahce 2007-09 etter at han hadde trollbundet en hel fotballverden som en av tidenes beste venstrebacks i den hvite drakta. Güler skal overbevises om at «det blir feil på så mange nivåer» å velge Barcelona.

LES OGSÅ: Neste danske klar for Premier League