Arda Güler har en fysikk som selv kinesiske akrobater er misunnelige på

Den angripende midtbanespilleren Arda Güler som også kan spille høyreving har denne sesongen fått sitt definitive gjennombrudd. – 18 åringen er så overraskende god at klubber over hele Europa har sendt sine speidere til Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadium for å sjekke om ryktene er sanne.

Konklusjonen er klar. Fenerbahce har et av foballverdens aller største talenter!. – Desverre for dem har de ikke klart å sikre seg en høyrere utkjøpsklausul enn 17,5 millioner euro.

Les: Keeper-legende Gianluigi Buffon fikk et gigantbud inn døra mens han planla pensjonstilværelsen

Rett og slett vanvittig god

Arda Güler sin enestående innsats Fenerbahce gjør at han jages nå i bunn og grunn av alle de store klubbene i Europa. – Det handler ikke lenger om en budkrig, men om å friste spilleren til en overgang.

The Athletic har tidligere uttalt at Real Madrid har talentet på sine lister for i sommer. Corriere dello Sport melder at Los Blancos må jobbe hardt for Arda Güler er også interessert i rivalen Barcelona og den italienske storklubben AC Milan.

Ifølge Mundo Deportivo vil Real Madrid slå til med et forhandlingsknep. «Marengsene» sender ned legendene Butragueno og Roberto Carlos, som tidligere også spilte for Fenerbahce, for å overbevise unggutten.

Fanatik-journalist Yakup Cinar mener at Güler selv foretrekker en overgang til Real Madrid.

Les: Kai Havertz blir Arsenals best betalte, drar inn mye mer enn Martin Ødegaard

Güler har spilt totalt 51 kamper for Fenerbahce og spilt fire landskamper i Tyrkia.